Usein kysyttyä

Miten viemäröinti järjestetään? Harmaavedet johdetaan lattiakaivon kautta putkella imeytyskaivoon tai viemäriverkkoon. Kysy tarkempia tietoja kuntasi ympäristö-asiamieheltä.

Minkälaiset perustukset tynnyrisauna tarvitsee? Perustukset on helppo tehdä. Alle laitetaan tampattu hiekka tai sorakerros. Alimman kerroksen ja jalasten väliin kannattaa tehdä betonilaatoitus tai laittaa lekaharkot. Riittävä alapohjan tuuletus on tärkeä ottaa huomioon pohjia tehdessä.

Minkälainen lupa pitää kunnalta hankkia? Jalasrakenteiset mökit eivät useimmiten vaadi rakennuslupaa, kannattaa tarkistaa asia kuitenkin oman kuntasi viranomaiselta. Jos rakennuslupa vaaditaan, saat meiltä viralliset piirustukset tilaamallesi mökille.

Minkälainen pintakäsittely mökeissä on? Jokainen tynnyrimökki on käsitelty tehtaalla kyllästys-aineella, pintakäsittelyn saat tarvittaessa lisähintaan. Rakenteiden uusintakäsittely kannattaa tehdä riittävän usein. Yrityksemme on erikoistunut jalassaunojen ja mökkien valmistukseen. Teemme mökkejä tilauksesta omien toiveidesi mukaan tai voit myös valita mökin valmiista mallistostamme. Jalasmalliset rakenteet mahdollistavat siirron suoraan kohteeseen ja ne ovat heti valmiina käyttöön.